Welke routes worden er gelopen?

Groene Wissels

Omdat "Groene Wissels" beginnen en eindigen bij hetzelfde station, hebben wij tot dusverre vrijwel altijd voor die routes gekozen. 
Groene Wissels zijn rondwandelingen van 10 tot ruim 20 km. De routes zijn niet gemarkeerd, maar wel voorzien van een compacte, duidelijke makkelijk te volgen en gratis verkrijgbare routebeschrijving met oriëntatiekaartje, vaak op maar 1 A4-tje. Voor de routebeschrijving ga je naar www.groenewissels.nl. Op de routepagina's tref je reacties van wandelaars aan. Wandel je vaker? Dan raden wij jullie deze prachtige en praktische routes van harte aan!

Bij de routes van "Groene Wissels" plaatsen wij vaak de foto's van www.nlwandel.nl. Op die website kun je alvast een leuk voorproefje krijgen voordat je de route zelf gaat wandelen.

Andere bronnen

Naast Groene Wissels hopen we in de toekomst ook andere routes te wandelen, omdat we de Natuurhikes vooral in centraal-Nederland willen lopen.

De diverse wandelingen worden door verschillende deelnemers georganiseerd. Zij stippelen zelf een mooie route uit of kiezen een bestaande route.

De wandelroutes variëren 
in lengte tussen de 10 en 17 km en lopen door verschillende provincies, bij voorkeur centraal gelegen en binnen de Nederlandse grenzen.

Omdat een groot percentage deelnemers, waar onder studenten, graag gebruik zal maken van het openbaar vervoer kiezen we regelmatig "Groene Wissels", routes die beginnen en eindigen bij een station.


Wil je ook een wandeling organiseren?
Weet jij een mooi natuurgebied of een goede route om te wandelen? Leuk! Stuur ons een bericht via de contactpagina. Je bent niet de eerste, want we hebben al 3 tochten via deelnemers georganiseerd.
 

Wandelend langs de Laarsenberg

Improvisatieroute Kootwijk

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Bart van der Schagt | Antwoord 31.12.2011 00.35

Ik wens deze site heel veel succes toe en de deelnemers veel wandelplezier!
Met plezier werk ik mee aan dit initiatief.

Bart van der Schagt / Groene Wissels

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

27.04 | 23:28

Hoi,

Zin in een huttentocht deze zomer? Vrij in week 29?
Laat het ons dan even weten!
Je past er nog bij in de trein (richting de Dolomieten).

HG CG EG HK

...
28.09 | 12:54

Leuk

...
24.06 | 23:03

Leuk jullie wandelclub, goed bezig. Mag ik geïnteresseerden hier wijzen op ons christelijk initiatief voor mannen Hikeronline? Check www.hikeronline.nl. Dank

...
09.05 | 19:00

Op 27 mei 2017 zijn er mooie wandel- en fietsroutes van 8 tot 100 km uitgezet in het natuurgebied de Posbank. Kom in actie voor Woord en Daad: www.posbankevent

...
Je vindt deze pagina leuk