Ervaringen van Natuurhikers

Heb je mee gelopen met een Natuurhike? Leuk! Laat dan hier je ERVARINGEN achter en voeg eventueel ook een leuke foto toe. LET OP: je e-mailadres wordt gepubliceerd als je die noteert! Je kunt ook een bericht in het GASTENBOEK kwijt, zie links in het menu.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Marleen, 25. jun, 2012
Wat een heerlijke tocht was dat weer, afgelopen zaterdag! Prachtig weer, een schitterende route over bospaadjes en door velden en, niet te verwaarlozen: een gezellige groep mensen!
Geschreven door Jeroen Smal, 23. jun, 2012
Prachtige tocht in een mooie omgeving. We hebben prachtig weer gehad. Vele verhalen over monsterhommels en slangen in vuilnisbakken. En speciaal voor de pauze was er een jack russel geregeld om mij bezig te houden. Zeer geslaagde dag!
Geschreven door G de Ruiter, 2. jun, 2012
Verschillende keren een wandeling meegelopen met Natuurhike maar een nachtwandeling bij volle maan was wel heel bijzonder! Een gezellige groep, een kampvuur en een voorleesverhaaltje maakten de tocht helemaal compleet.
Geschreven door Jeroen Smal, 28. mei, 2012
Mooie tocht, leuke groep mensen en geweldig weer. En precies genoeg pauzes tussendoor ;)
Geschreven door Clarine, 5. mei, 2012
Vandaag, ondanks af en toe regen, echt een mooie en gezellige wandeltocht door de Alblasserwaard gehad!
Geschreven door Ingo, 22. apr, 2012
Prachtige wandeling afgelopen Zaterdag. Ondanks de slechte weersomstandigheden die voorspeld waren, zijn we gaan wandelen. Maar echt slecht weer hebben we gelukkig niet gehad. Mooie afwisseling tussen heide, bos en zandvlaktes.
Geschreven door Willeke namens Natuurhike, 2. apr, 2012
Afgelopen zaterdag weer een gezellige tocht gehad met Natuurhike. Leuk om steeds weer een stukje van Nederland te ontdekken! De tocht werd georganiseerd door een deelnemer, zeker leuk!
Loop je ook een keer mee? :-)
Geschreven door G de Ruiter, 2. apr, 2012
Afgelopen zaterdag een leuke en gezellige wandeltocht gehad in Wijk en Aalburg, georganiseerd door een deelnemer. Ook hebben we twee molens bezocht en hierover meer gehoord. Tot slot als afsluiting een lekker stuk appeltaart met koffie of fris bij huize van Helden.

Nogmaals bedankt voor de organisatie en de gezellige tocht!
Geschreven door Jeroen, 18. mrt, 2012
Gisteren weer eens een prachtige tocht gemaakt met Natuurhike, altijd weer leuk! Arald, nog bedankt voor de vis!
Geschreven door Frank, 17. mrt, 2012
Vandaag ben ik weer meegelopen met de wandeltocht vanuit Rhenen.
Het was prachtig voorjaarsweer en een hele gezellige groep van 14 personen!
Tof dat we bij een snackbar , het cafe mochten gebruiken om ons eten gezellig op te eten ;-)
Kortom ik heb er weer van genoten!
Geschreven door Willeke, 20. feb, 2012
Afgelopen zaterdag weer een gezellige tocht gehad met Natuurhike! We gingen zelfs terug in de tijd bij het Fort bij Vechten. Hoewel we een beetje verkeerd gelopen waren, mocht dat de pret niet drukken. Ik zou zeggen: loop eens een keer mee!
Geschreven door Martine, 20. feb, 2012
Voor de eerste keer meegelopen met een wandeling! Mijn verwachtingen overtroffen... Was erg gezellig, ik ga zeker nog's mee!
Geschreven door Arald, 19. feb, 2012
Het was gewoon weer fantastisch. Helemaal super. Lekker gezellig met elkaar. Kijk uit naar de volgende loppening ;-) of te wel wandeling.
E-mail:
Geschreven door Marleen, 6. feb, 2012
Wat een heerlijke tocht was dit weer. De natuur was natuurlijk zeer bewonderenswaardig, met die dikke laag in de zon fonkelende sneeuw, maar ook de groep was weer erg gezellig. Geen neerslag, maar toch veel sneeuwval gehad... vreemd. Prachtige plaatjes geschoten. Unieke beleving!
Geschreven door G de Ruiter, 6. feb, 2012
Vorige week zaterdag weer meegelopen met een Natuurhike in Baarn. En wat deze tocht extra bijzonder maakte is dat er sneeuw lag! Echt schitterend..