Ervaringen van Natuurhikers

Heb je mee gelopen met een Natuurhike? Leuk! Laat dan hier je ERVARINGEN achter en voeg eventueel ook een leuke foto toe. LET OP: je e-mailadres wordt gepubliceerd als je die noteert! Je kunt ook een bericht in het GASTENBOEK kwijt, zie links in het menu.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Jacolien, 16. feb, 2013
Wat een grote groep vandaag! Gezellig!
Mooie wandeling en precies lang genoeg om niet moe te worden! :-)
Geschreven door Annerie, 4. jan, 2013
De tocht van afgelopen woensdag in de omgeving van Baarn was super! Voor mij was het de eerste keer om mee te lopen maar de groep, het weer en de natuur maakten het echt de moeite waard!
Ook nog even een complimentje voor de organisatie die snel reageert via de site en achteraf ook meteen foto's doorstuurde!
Geschreven door Jeroen, 3. jan, 2013
Weer een zeer geslaagde tocht vandaag, door de prachtige parkbossen rond Baarn.
Mooi weer en leuke mensen (ook altijd weer leuk nieuwe gezichten te zien!). Tot op de volgende hike!
Geschreven door Lisette, 3. jan, 2013
Het was een heerlijke wandeling in Baarn! Een gezellige groep, heerlijk weer en een prachtige omgeving. Ik was voor het eerst mee, maar ik hoop zeker nog eens mee te gaan!
Geschreven door Mieneke, 3. jan, 2013
Gezellige en prachtige wandeling bij Baarn, goede start van het nieuwe jaar. En dat zonnetje maakte het helemaal goed, tijd om een volgende wandeling te noteren in mn agenda!
Geschreven door Tineke, 20. nov, 2012
Tjonge wat was het weer een mooie tocht zaterdag! Veel afwisseling en een hele leuke groep. Dat smaakt naar meer, tot de volgende keer!
Geschreven door Willeke namens Natuurhike, 20. nov, 2012
Wat hebben we zaterdag 17 november weer een prachtige route gelopen. Het was niet niks: 17 km, klimmen en dalen... Wederom een gezellige groep. Wat mij betreft houden we deze route er in.
Geschreven door Jeroen, 19. nov, 2012
Juwelen van Arnhem behoort nu wel tot een van mijn favoriete routes, wat een mooie omgeving is het daar toch, echte juweeltjes. En natuurlijk weer een leuke groep om mee te wandelen!
Geschreven door Jeroen, 28. okt, 2012
Wat is het bos toch prachtig in de herfst. Was weer een gezellige wandeling! Met als mooie afsluiting een heerlijk kopje warme choco in het herfstzonnetje!
Geschreven door Jolinda, 27. okt, 2012
Mooi en gezellige wandeling :) En die herfstkleuren waren prachtig, net als het weer overigens. Zit lekker na te genieten.
Geschreven door Marleen, 25. okt, 2012
Voor het eerst moet ik 2 Natuurhikes overslaan. Ik zal de mooie natuur en jullie gezelligheid missen. Maak maar veel mooie foto's. :) Fijne wandelingen!
Geschreven door Ingo, 26. sep, 2012
De wandeling rond ede was een redelijk snelle. Ondanks het bekijken van de parachute-springers, ter herdenking van de Airborne. Ruim een uur sneller.
Conditie van natuurhikers verbeterd blijkbaar.
Verder fantastisch weer en een gezellige dag.
Geschreven door H. van Helden, 3. sep, 2012
Haha! een geïmproviseerde tocht met op-en-neer loop functie. Mwa, genoeg watertjes en beekjes verfristen de aanblik van de mooie stukjes natuur die al een tijd hun gang kunnen gaan. En vosjes voeren is toch erg speciaal; het is mogelijk in de Waterleidingduinen van Amsterdam! Gezellig bovenop een duin een paar boterhammen op en dan weer verder. De zon dreef voort :-D
Geschreven door Jeroen, 3. sep, 2012
Mooie geïmproviseerde tocht, door een prachtig gebied. Met een "natuurlijke" verrassing aan het strand. De afsluiting in zandvoort was erg gezellig!
Geschreven door Rianne, 13. aug, 2012
Afgelopen zaterdag weer heerlijk gewandeld! Genoten van het mooie weer, de leuke combinatie van stad & natuur, de gezellige groepsgenoten en niet te vergeten: de heerlijke Bossche bol :-)