Ervaringen van Natuurhikers

Heb je mee gelopen met een Natuurhike? Leuk! Laat dan hier je ERVARINGEN achter en voeg eventueel ook een leuke foto toe. LET OP: je e-mailadres wordt gepubliceerd als je die noteert! Je kunt ook een bericht in het GASTENBOEK kwijt, zie links in het menu.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Hans , 30. mei, 2013
Afgelopen zaterdag waren we op tien-gemeten :) de lente in bloei, goed weer en veel wind, dus wellicht zijn er meerdere die er een kleurtje van hebben gekregen ?! en het blijft een prachtig natuurgebied :)
E-mail:
Geschreven door Gerdiene, 27. mei, 2013
Las ergens de volgende spreuk: Een boom groeit niet door aan de takken te trekken... maar door de wortels water te geven. Wat mij betreft, met een toepassing op het laatste gedeelte; ben weer heerlijk bijgetankt van zaterdag. Een mooie dag in een prachtig natuurgebied! En ook fijne gesprekken. Bedankt!
Geschreven door Ries, 27. mei, 2013
Tien Gemeten, woon zó dicht in de buurt, echter nooit echt met een bezoek vereerd, bedankt Natuurhike! Was zeer de moeite waard! Ga spoedig weer eens kijken maar dan met mijn kampeerspullen!
Geschreven door Jeroen, 6. mei, 2013
Het was wederom een héle mooie én afwisselende wandeling, met akker, weide, hei, ven én bos! Ik had ook een zwaar gevoel..., alleen dan in mijn armen natuurlijk.
E-mail:
Geschreven door Mireille, 4. mei, 2013
Wat een rust om de hele dag in de natuur te zijn. De mooie groene kleuren van het voorjaar geven energie! Ik nu een zwaar gevoel in m'n benen maar een voldaan gevoel over deze mooie dag.
E-mail:
Geschreven door Rianne, 4. mei, 2013
Het was weer heerlijk wandelen vandaag! Gezellige groep en mooi weer, helemaal top:-)
Geschreven door Gerdiene, 29. apr, 2013
Wat moet je verwachten zo'n eerste keer? 't Ging m'n verwachtingen te boven! Een prachtige lenteroute, gezellige groep en tot slot een heerlijk appeltaartje.. 't Was echt genieten allemaal! Tot een volgende natuurhike!
Geschreven door Jeroen, 27. apr, 2013
Weer een prachtige tocht. Goed weer, de eerste bloesems, cappuchino en heuse onderwaterspechten. Tot op de volgende Hike!
Geschreven door Nelleke, 25. mrt, 2013
Ik heb genoten van m'n eerste wandeling met Natuur-Hike. Gezellige mensen, mooie route en vooral interessant om een heuse bosgeest te ontmoeten met op de achtergrond een uit het water omhoogklauterende krokodil :)
Geschreven door De Bosgeest, 24. mrt, 2013
Weer een prachtige tocht, mooi weer, gezellige mensen en hervonden noorse artefacten! Tot de volgende keer
Geschreven door Aart, 23. mrt, 2013
Dat was weer een mooie wandeling in het koude Den Dolder en omstreken! Jammer om het afsluitende pannenkoeken-eten te missen, maar de Chinees in Hollandsche Rading was ook prima ;)
Geschreven door Ariëtte, 19. feb, 2013
Zaterdag heb ik voor het eerst meegelopen met Natuurhike.
Het was een mooie en ook gezellige wandeling. Ik hoop zeker vaker van de partij te zijn!
Geschreven door Paula, 18. feb, 2013
Zaterdag weer eens meegelopen met Natuurhike. t Was heerlijk; leuke groep, mooie afwisselende tocht en weer heerlijk zin in het voorjaar met al die sneeuwklokjes-voorjaarsbodes!
Geschreven door Gerdien, 18. feb, 2013
Afgelopen zaterdag was het weer een mooie afwisselende tocht. Met een gezellige groep en een heerlijke maaltijd (pannenkoeken, soep etc) tussen de middag.
Geschreven door Inge, 18. feb, 2013
Een prachtige wandeling door een mooi stukje natuur met een gezellige groep. Zeer de moeite waard!